WSP

TEAM: «Together/Everyone/Achives/More»

WSP Norge AS avdeling Tønsberg er et konsulentfirma som tilbyr prosjektledelse innen ulike tekniske fag. Bedriften har mye møtevirksomhet og behovet for funksjonelle møteromsarelaer som flere kurs- og konferranserom med tilhørende pauseareal og spiserom, var nødvendig.

PLANLØSNING

Ut i fra lokalets planløsning ble det naturlig å samle møteroms fasiliteter med tilhørende pauseareal og spiserom i en egen avdeling, slik at eksterne kunder og skjermede arbeidsplasser for de ansatte er adskilt med to dører og trappegang.

 

 

PROSJEKT: interiørprosjekt

TYPE: bedrift – oppussing, utvidet areal

DATO: november 2016

OPPDRAGSGIVER: WSP Norge – avdeling Tønsberg

STED: Storgata, Tønsberg

AREAL:  ca. 300 kvadratmeter

KOSTNAD: ca. 300.000 kr

Foto: Mhint Arkitektur

FARGE- & MATERIALVALG

WSP Norge har en gjennomarbeidet visuell profil som gjenspeiles i interiørene. Inngangspartiet fra trapperom har fått to tydelige dører som forteller hvor du er og hvor du skal. Sortmalte vegger ble valgt for å ramme inn dørene og for å skjule ugjevnheter i gammelt bygg. Likeledes ble gulvbelegg byttet fra grønn vinyl til sort, vevet vinylteppe som er robust og gir et moderne uttrykk.

Gulv i begge avdelinger er parkett, type Merbau som ble beholdt og pusset opp. Gulv, lys grå vegger og gjenbruk av møbler i lys grått og sort ble førende for videre fargevalg.

Enkelte vegger er fargesatt med blå-grå nyanser i konferanseavdelingen for å fremstå formelt og seriøst. En blåfarget vegg strekker seg fra møterom via lounge til undervisningsrom og binder sonene sammen. Rom for videokonferanse har teppe på gulv for å unngå etterklang og mørk gråblå veggfarge for å gi riktig bakgrunn for kameraoverføring.

Kontordelen har innslag av røde nyanser på fondvegg og pausemøbler fra WSPs fargepalett. Forøvrig er det gjenbruk av lys grå kontormøbler.